Actie buffet

Thuus Bliem’n buffet

€ 9,95 p.p.

Minimaal 4 personen

Stamppotbuffetten

Stampot nijverdal

Stamppotbuffet “Salland”

€ 11,95 p.p.

Stampot-hellendoorn

Stamppotbuffet “Twente”

€ 13,95 p.p.

Koude & warme buffetten

Spaghetti bolognese

Italiaans buffet “Sicilië”

€ 12,95 p.p.

Minimaal 10 personen

IMG_7853

Buffet “Goa Toch Hen”

€ 12,50 p.p.

Minimaal 10 personen

DSC_1019

Buffet “Onmeunig Lekker”

€ 14,50 p.p.

Minimaal 10 personen

IMG_7863

Buffet “Lekker Ett’n”

€ 16,50 p.p.

Minimaal 10 personen

IMG_7880

Buffet “Van Opoe”

€ 17,50 p.p.

Minimaal 10 personen

IMG_7876

Buffet “Bourgondiër”

€ 19,50 p.p.

Minimaal 6 personen

binnenkort

Buffet “Uit Betsie’s Keuken”

€ 21.50 p.p.

Minimaal 15 personen

Bestel uw favoriete buffet voor uw speciale dag!

Een buffet is iets speciaals! Het wordt vaak besteld voor een bijzondere gelegenheid, bijvoorbeeld bij een jubileum, een trouwerij maar ook een zakelijk evenement of een speciale verjaardag. U wordt tenslotte maar één keer 50 of 75 jaar en als u 40 of 50 jaar getrouwd bent is dat ook wel een goede reden voor een feest! Bij Uit Betsie’s Keuken vinden we het belangrijk dat het eten dat geserveerd wordt aan de gasten net zo speciaal is als uw feest!

 

Kies en bestel gemakkelijk een buffet

De buffetten die wij aanbieden zijn met zorg samengesteld, worden met zorg bereid en met oog voor detail opgemaakt. Vanaf 6 personen is het mogelijk om uit verschillende buffetten te kiezen. Een overheerlijk Italiaans buffet, een oud Hollands stamppot buffet en meer! Kies uw favoriete buffet, bestel het gemakkelijk online en wij doen de rest en zorgen voor een onvergetelijke smaakbeleving.

 

Speciale wensen

Heeft u vegetariërs, kinderen of mensen met een allergie of speciale wensen onder uw gasten? Geef dit aan ons door en wij houden rekening met hun speciale wensen! Zo kan iedereen genieten van het lekkere buffet! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Verse producten en ingrediënten

Wij maken gebruik van verse producten en ingrediënten in onze buffetten. Veel van onze producten worden lokaal ingekocht. Zo komt de overheerlijke rollade die wij serveren van een Twentse ambachtelijke vleesboer en wordt al het vlees en groente wat wij in onze buffetten gebruiken vers bereid. Dit zorgt voor een optimale smaakbeleving waarbij zelfs jouw meest wat de boer niet kent, dat vret ‘ie niet oftewel kritische eter ook geniet van het lekkere eten. We bereiden uw buffet tot in de puntjes in onze eigen keuken.

 

Inclusief opwarm schalen, borden en bestek

De buffetten worden bij u bezorgd in opwarm schalen met brandpasta en deze worden warm aangeleverd. U hoeft zich niet bezig te houden met het opwarmen van het eten voor uw gasten. Dat wordt allemaal door ons voor u en uw gezelschap geregeld. Zodat u kunt genieten van uw favoriete buffet samen met uw gasten. Naast opwarm schalen leveren we ook borden en bestek.